TILBURG - Op 4 en 5 mei staan we samen stil bij vrijheid. Dat vieren we in Tilburg met een bevrijdingsconcert in de Schouwburg Tilburg. Voor dit gratis concert kunt u maximaal twee kaarten bestellen.


Na twee jaar van afwezigheid door corona, gaat het concert dit jaar gelukkig door. Het concert is wel eenmalig op een andere locatie. Het concert is deze keer niet in de Piushaven maar in de Schouwburg Tilburg. Komt u ook? De situatie in Oekraïne doet ons beseffen dat vrijheid niet vanzelfsprekend is. Die vrijheid moeten we koesteren.

Kaarten

U kunt maximaal 2 kaarten bestellen. Het concert op 5 mei begint om 20:30 uur. De toegang is gratis. Ga naar de pagina hieronder en klik op 'tickets'. Geef aan of u 1 of 2 kaarten wilt. Daarna kunt u zelf uw plaatsen kiezen op de plattegrond. Als u de instructies volgt op het scherm krijgt u een bevestigingsmail met daarin de e-tickets.

Programma

Het Festival Orkest van het Zuiden en een aantal solisten hebben een passend, muzikaal programma samengesteld. Bekende klassieke klanken en populaire nummers wisselen elkaar af. U kunt meezingen en ontroerd raken door de vele uitvoeringen. Ook Dutch Pipes & Drums doet dit jaar weer mee. De organisatie is in handen van de gemeente Tilburg in samenwerking Oranje Comité Tilburg.