TILBURG - Willem II heeft zijn tweede zege onder trainer Peter Maes binnen. Na de 2-1 overwinning op TOP Oss klimmen de Tilburgers naar een gedeelde vierde plaats.

In de wedstrijd die anderhalve week geleden wegens hevige regenval werd afgelast had de ploeg van Maes bij zijn thuisdebuut het initiatief, maar waren het de gasten uit Oss die kort voor rust scoorden. Roshom van Eijma zag dat keeper Joshua Smits niet goed stond gepositioneerd en haalde uit: 0-1.

Willem II hesrtelde de orde na de rust al wist keeper Havekotte eerst nog twee pogingen van Svensson te keren. Na een corner was het echter Rafael Behounek die de keeper wel wist te passeren. Een kleine tien minuten voor tijd kopte invaller Jeremy Bokila, uit een voorzet van Bosch, de winnende tegen de touwen.