TILBURG - Het Europese avontuur van Willem II is na twee wedstrijden voorbij. Na de winst van een week eerder in Luxemburg ging de ploeg van Adrie Koster donderdagavond hard onderuit tegen Rangers FC.

De Tilburgers kregen een lesje in effectiviteit van de Schotten en werden zodoende uitgeschakeld voor een plaatsje in de play-offs van de Europa League. Bij vlagen speelde de thuisploeg aardig, maar dat er op Europees niveau meer wordt gevraagd liet Rangers FC keihard zien. Een benutte strafschop van James Tavenier brak de wedstrijd open en toen Ryan kent drie minuten later voor de 0-2 zorgde zag het er al lastig uit voor de thuisploeg.

Ook na de rust sloegen de gasten keihard toe en na treffers van Filip Helander en Connor Goldson eindigde het op 0-4.