VELSEN-ZUID - Telstar en Willem II hebben vrijdagavond doelpuntloos gelijk gespeeld tegen elkaar, een resultaat waar beide ploegen weinig mee opschieten.

Willem II is er zodoende niet in geslaagd om de vierde periodetitel te bemachtigen en de 0-0 uitslag baatte Telstar, dat nog in de race is voor een play-offplaats, evenmin. Veel kansen waren er niet te noteren in de eerste helft. Willem II viel wel veel aan, maar spits Kabangu werd telkens net niet bereikt en Hornkamp mikte naast. Aan de andere kant voorkwam Lamprou nog net dat Schouten in eigen doel schoot.

Telstar had na de rust de overhand, maar Min had het geluk niet aan zijn zijde. Eerst kopte hij over, vervolgens zag hij een inzet van de lijn gekeerd worden, en een doelpunt diep in blessuretijd werd afgekeurd.