TILBURG - In de Keuken Kampioen Divisie is de burentwist tussen Willem II en NAC Breda zondagmiddag gestaakt nadat er voor de tweede keer voorwerpen op het veld zijn gegooid.

Dat gebeurde in de vijftigste minuut, kort nadat NAC in Tilburg op 0-3 was gekomen. Sejdiu opende al na vier minuten de score voor de gasten uit Breda en haugen zorgde na een half uur voor de 0-2. Na deze tweede goal gooiden fans van Willem II met bekers en vuurwerk en werd het duel voor de eerste maal gestaakt. Toen Haugen kort na rust opnieuw scoorde ging het weer mis en maakte scheidsrechter Van de Graaf er een eind aan.

Vorig seizoen werd het duel in Breda ook al gestaakt. Toen gooiden supporters van NAC Breda plastic bierglazen op het veld na de openingsgoal van Willem II.