OSS - Keuken Kampioen Divisie-koploper Willem II is 2024 begonnen met een klinkende zege op TOP Oss. De Tilburgse formatie haalde in het Frans Heesen Stadion hard uit: 0-5.

De ploeg van Peter Maes was snel los in Oss. Jeredy Hilterman en Jeremy Bokila hadden al gevaar gesticht voordat Ringo Meerveld de score opende met een ferme knal. De thuisploeg kon weinig doen en moest toezien hoe Matthias Verreth op slag van rust de marge verdubbelde door een afgeslagen corner in de bovenhoek te nagelen.

Na een uur besliste Bokila de wedstrijd. Van even buiten de zestien haalde de spits verwoestend uit. Bokila had de smaak meteen te pakken, een paar minuten later was het weer raak, na knap voorwerk van de uitblinkende Meerveld. De middenvelder bepaalde vervolgens de eindstand op 0-5 met een fraai stiftje.