UTRECHT - FC Utrecht is er tegen RKC Waalwijk niet in geslaagd zijn tweede thuiszege van het seizoen te boeken. In Galgenwaard bleven beide ploegen steken op 1-1

FC Utrecht kwam na een half uur verdiend op voorsprong via Jensen, die scoorde na een foutje van Lelieveld. RKC liet weinig zien, maar maakte op slag van rust de 1-1. Na hands van Seuntjens mocht Kramer een penalty nemen. Barkas redde, maar was te vroeg van de lijn gegaan. Ruim tien minuten later (er was van alles op het veld gegooid) scoorde de spits alsnog.

Na de rust lukte er weinig tot niets meer bij FC Utrecht,al kreeg het in de slotfase enkele kansen. Dieptepunt voor Utrecht was het uitvallen van Azarkan, met een op het oog zware blessure.