GRONINGEN - FC Groningen heeft voor de tweede opeenvolgende keer punten laten liggen. Na de smadelijke nederlaag bij Jong FC Utrecht van afgelopen maandag (1-0) kwam men in eigen huis tegen Willem II niet verder dan 0-0.

De thuisploeg van Dick Lukkien had weliswaar een overwicht, maar veel grote kansen leverde dat niet op. pas vlak voor rust werd keeper Smits voor het eerst echt getest door Kevin van Veen. Namens de tilburgers had Max de Waal daarvoor al de paal geraakt.

Na de rust was het Johan Hove die namens FC Groningen op de lat knalde en ook Postema en Van Veen kregen de bal niet langs Smits. In het slotkwartier waren er over en weer nog wat kleine kansjes, maar doelpunten leverde dat niet op.