ZWOLLE - PEC Zwolle heeft de kans om iets dichter richting nummer 17 Fortuna Sittard te sluipen slechts deels benut. De ploeg van Dick Schreuder moest tegen RKC Waalwijk genoegen nemen met een punt (0-0).

De thuisploeg gooide er veel energie tegenaan, maar zoals zo vaak dit seizoen ontbrak de doelgerichtheid voorin. Vlak voor rust was de grootste kans voor invaller Adzic die strandde op doelman Vaessen en de rebound op de paal kopte. Aan de andere kant kwam het gevaar van Odgaard, die de bal echter niet langs Lamprou kreeg.

Een kwartier na rust kreeg PEC Zwolle een nog grotere kans nadat Touba Saymak had gevloerd. Vanaf elf meter schoot Redan de strafschop hoog over. De thuisploeg had ook daarna een nog licht overwicht, zonder gevaarlijk te worden. Dat werd ook RKC niet meer en dus bleef het doelpuntloos.