DORDRECHT - Het afgelopen seizoen gedegradeerde Willem II heeft de achterstand op koploper Heracles Almelo zien oplopen naar dertien punten. Op bezoek bij FC Dordrecht kwamen de Tilburgers niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

Willem II kende een bliksemstart toen Max Svensson al na drie minuten de score opende. Een half uur later was het duel echter gekeerd. Samuele Longo zorgde voor de gelijkmaker en Aliou Baldé bracht de Dordtenaren vanaf de strafschopstip op voorsprong.

Lang bleef die stand staan, maar de druk van Willem II werd steeds groter en uiteindelijk zorgde Michael de Leeuw in de 79e minuut voor de gelijkmaker. Door het gelijke spel staat Willem II nu negende en FC Dordrecht op een zestiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie.