DONGEN - RKVV DEM wacht na drie wedstrijden nog altijd op de eerste zege. Op bezoek bij Dongen speelde de ploeg van Kiri Kalaitzis zeker niet verkeerd, en was in de eerste helft zelfs dominant. Toch liep men tegen een forse zeperd op.

In de eerste helft waren de gasten duidelijk de betere ploeg en via enkele fraaie aanvallen leverde dit ook kansen op voor onder meer Van Dongen en Kaya. Waar DEM er niet in slaagde deed de thuisploeg dit kort voor rust wel door een treffer van Koenraat.

Gesterkt door die voorsprong nam Dongen na de rust het initiatief over en nadat Kamaci vanaf de strafschopstip scoorde was het verzet van de Beverwijkers gebroken waarna Bastmeijer ook nog de 3-0 liet aantekenen.