TILBURG - Wat een geweldige middag bij de Online Finale Tilburg University Challenge! Dank aan alle deelnemers, juryleden en partners die deel hebben genomen aan deze challenge, en natuurlijk aan iedereen die dit online evenement heeft bijgewoond. Gefeliciteerd aan de winnende teams!


Gisteren bliezen de teams ons omver met hun aangrijpende pitches, gevolgd door de Q&A sessies waarin de studenten teams zichzelf hebben bewezen. Na het juryberaad en de telling van online stemmen, was het tijd voor de prijsuitreiking. Drie prijzen zijn uitgereikt om de studenten teams verder op weg te helpen in het ontwikkelen van hun projecten. In alle prijzen zit zowel een abonnement bij Hallolex voor twee maanden inbegrepen, als begeleiding vanuit de Universiteit Tilburg, gericht op verdere ontwikkeling van de projecten.

De winnaar van de Ideation Award, is team K.I.S.S. eten! Zij ontwikkelde een interactieve website die een gepersonaliseerde boodschappenlijst maakt, om gezondheid en klimaat impact te verbeteren, en daarbij ook kosten en tijd te besparen. Met deze prijs, ter waarde van €2000, kunnen ze doorgaan hun project verder te verbeteren.

Team Dmyzer is de winnaar van de Business Ready/Start-up Award. Zij ontwikkelden een digitaal werk platform dat het vinden, inhuren en samenwerken met data analisten en engineers, snel, simpel en kostenbesparend maakt. Dmyzer start in Nederland, maar richt zich uiteindelijk op een globale markt. Deze prijs, ter waarde van €3000, helpt hen de volgende stappen te nemen op weg naar succes!

Als laatste, heeft het publiek haar stem uitgebracht voor de Publieksprijs, die is toegewezen aan team Roomie! Zij ontwikkelden een app voor studenten die samenwonen, om alle aspecten van dagelijkse taken te versimpelen en te verdelen. Roomie helpt studenten met taken zoals schoonmaken, uitgaven verdelen en het vuilnis buitenzetten. Met deze prijs, ter waarde van €500, kan ook team Roomie de projectontwikkeling voortzetten!

Bekijk de website: www.tilburguniversitychallenge.nl om de Online Grand Finale terug te kijken of meer te lezen over de winnaars en andere deelnemers.