TILBURG - De Brabant Art Fair vindt weer plaats in de sfeervolle Koepelhal in Tilburg op 16 en 17 maart. De industriële spanten en het bijzondere licht in deze hoofdopslagplaats van de voormalige NS-werkplaats vormen het perfecte decor voor deze professionele kunstbeurs. Een bijzondere culturele omgeving waar ook de bezoeker zich thuis voelt.

Veel kunstliefhebbers waaronder verzamelaars, galeriehouders en curatoren kijken verwachtingsvol uit naar deze nieuwe editie van de Brabant Art Fair in Tilburg.

Maak kennis met de kunstenaars

De beurs is dan ook al maanden van tevoren volgeboekt met meer dan 100 kunstenaars uit het hele land (en deels uit België). Er zijn naast kunstwerken van keramiek, brons en hout ook schilderijen in olie- en acrylverf, foto’s en sieraden te zien én te koop. De bezoeker kan kennismaken met de kunstenaars zelf, die graag meer vertellen over het verhaal achter hun kunstwerken. Elke bezoeker ontvangt gratis de beurscatalogus.

Laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen

Een van de doelstellingen van de organisatie is ‘het leggen van contacten tussen (beeldend) kunstenaars en kunstliefhebbers, -kopers en -verzamelaars.’ Mede daarom is de toegangsprijs voor de beurs laag gehouden en zijn er samenwerkingen aangegaan met diverse partners, die gratis toegangskaarten kunnen aanbieden aan hun relaties.

Toegangskaarten

Kaarten voor de beurs zijn via de website www.brabantartfair.nl/bezoeken verkrijgbaar.