TILBURG - Carrière opent begin dit jaar haar nieuwste vestiging genaamd Carrière Tilburg Noord. Zelfstandig ondernemer Udo Heesen zorgt met zijn vestiging voor matches tussen bedrijven en werkzoekenden.

Specialist binnen de logistiek en productie

Carrière Tilburg Noord richt zich de komende periode op de logistiek en productie in de omgeving van Tilburg. De ondernemer heeft na 35 jaar werkervaring binnen de arbeidsbemiddeling en sales, bij succesvolle bedrijven zoals De Mandemakers Groep, Coach+Result en Holland Casino, de stap gemaakt naar het ondernemerschap. Na een jaar gewerkt te hebben in het salesteam van Carrière werd het tijd voor een eigen uitzendbureau. Binnen Carrière bleef niet onopgemerkt dat Udo jaren als coach anderen heeft opgeleid en getraind op het gebied van sales. Ook hier verzorgde hij sales trainingen waardoor hij steeds vaker in aanmerking kwam met de operatie. ‘Bij Carrière heb ik een enorm goede kijk in de keuken gekregen. De kunst zit hem in het maken van een goede match. We maken werkzoekenden tevreden met een passende baan en zorgen daardoor weer voor een tevreden opdrachtgever. Ik heb gezien op welke manier persoonlijke aandacht daar verschil in maakt. Laat dat nou net zijn waar mijn kracht zit’, aldus Udo.

Persoonlijke aandacht
De nieuwe vestiging geeft prioriteit aan persoonlijke aandacht voor zowel flexkracht als opdrachtgever. In verbinding staan met elkaar geeft de mogelijkheid om samen succesvol te worden. ‘Vorige week heette ik om half zes ’s ochtends nieuwe flexkrachten welkom bij de opdrachtgever. Dat deed iedereen goed: voor flexkrachten een fijn ontvangst omdat ze je kennen, voor collega’s bij de opdrachtgever goed om hun aanspreekpunt in levende lijve te zien. En voor mijzelf is het geweldig om de gemaakte match op de werkvloer samen te zien komen’, zegt Udo.

Over Carrière Uitzendbureau
Carrière Uitzendbureau, opgericht in 2010, is één van de snelst groeiende uitzendbedrijven van Nederland. Het bedrijf is actief als gespecialiseerd uitzendbureau in uitvoerende functies en verbindt opdrachtgevers en talent in gespecialiseerde units voor transport, logistiek, productie en techniek. Het bedrijf telt 37 vestigingen door heel Nederland. Het hoofdkantoor van Carrière Uitzendbureau is te vinden in Berkel en Rodenrijs.