HILVARENBEEK - Terwijl Nick Cave & The Bad Seeds afsluiten, kijkt de organisatie van Best Kept Secret terug op een zeer geslaagde nieuwe editie. Het festival had voor het eerst een allround dag- en nachtprogramma en verwelkomt daarmee vele loyale fans en nieuwe gezichten uit zowel Nederland en België. Het festival trok gemiddeld 24.000 bezoekers per dag en overtreft daarmee de editie van 2019.

Headliner alt-J speelde op vrijdag een meeslepende show op het strand van Best Kept Secret, waarna Jamie XX het publiek de nacht invoerde. Voor The Strokes goldt ditmaal écht "drie keer is scheepsrecht". Met Nick Cave & The Bad Seeds heeft Best Kept Secret wederom een gedroomde zondag headliner. Het publiek sluit het festival rond middernacht dansend af met 2manydjs live op stage TWO.

Naast headliners vielen namen als Fontaines D.C., Sigrid, Jessie Ware, Beach House, Froukje, Sampa The Great, Metronomy en Big Thief zeer in de smaak. Elektronische muziek kreeg daarnaast een prominentere plek op het festival dit jaar. Met areas gehost door Radio Radio, Kiosk Radio en St. Paul ging Best Kept Secret voor het eerst tot 4 uur 's nachts door, waar overduidelijk behoefte aan was bij het publiek bleek uit de goedbezochte stages in de nachtelijke uren.

Festivaldirecteur Maurits Westerik: "We hebben op overtuigende wijze laten zien dat Best Kept Secret voor het eerst de ideale dag- én nachtbeleving biedt. Iedere vriendengroep ging zijn eigen gang; Er werd gedanst bij The Floor, Lake District en Coney Island, Wilder Wanderland bood ruimte voor ontdekking en ontspanning in het naaldbos, waarna eenieder tezamen kwam bij de fantastische shows op het strand van ONE. En met de nieuwe opzet hebben we het terrein in de bosrijke omgeving, gelegen aan het meer beter dan ooit tot haar recht laten komen. Bezoekers waren ontzettend positief en blij verrast door alle vernieuwingen. Ik kan niet wachten totdat iedereen weer samen is op 9-10-11 juni 2023!"

Pre-registratie voor Best Kept Secret 2023 is nu geopend. Door te registreren ontvangen bezoekers als eerste een update wanneer de voorverkoop voor de editie van 2023 van start gaat. Pre-registratie kan nu op www.bestkeptsecret.nl