TILBURG - De Albert Heijn aan het Piusplein 34 in Tilburg gaat vanaf zaterdag 28 januari om 13:00 uur tijdelijk dicht voor een grondige verbouwing. De winkel wordt een stuk groter en het assortiment flink uitgebreid. Er is straks nog meer aandacht voor vers, gezond en lekker eten. De feestelijke opening vindt plaats op dinsdag 7 februari om 11:00 uur. Supermarktmanager Renée van Venrooij en haar team nodigen iedereen uit hierbij aanwezig te zijn.

"Het zou leuk zijn om de opening samen met onze klanten te vieren. Dus kom gezellig langs op 7 februari. De beroemde levensgrote hamster is er ook en voor de eerste klanten is er gratis iets lekkers. We zijn heel benieuwd naar alle reacties", vertelt Renée van Venrooij.

Vers
Het grotere versplein biedt straks nog meer keuze, van bloemkool en prei tot de lekkerste biologische en vega(n) producten, verspakketten en verse maaltijden. Sushi wordt dagelijks vers aangeleverd en voor ontbijt, lunch of borrel is er een uitgebreid assortiment vleeswaren, kaas en tapas. Bij de bakkerij komt meerdere keren per dag geurend vers brood uit de oven en je vindt daar ook heerlijk gebak en koekjes.

Gemak en service
Het aantal zelfscankassa's wordt uitgebreid naar 12 en er komen meer handscanners. Afrekenen gaat dan nog sneller. Voor mensen die niet bekend zijn met zelfscan staan medewerkers klaar voor hulp en advies. Afrekenen bij de reguliere kassa kan natuurlijk ook. Tegenover de servicebalie staat de pakketkluis van Budbee waar je onder andere je bij bol.com bestelde pakket kunt ophalen of retourneren. Ook vind je daar een geldautomaat en een oplaadpunt voor de OV-chipkaart. "Wat natuurlijk niet verandert is de gezellige sfeer waar onze winkel zo bekend om staat, die blijft gewoon. Het wordt nóg prettiger winkelen bij ons", aldus de supermarktmanager.

Tijdens de sluiting ben je welkom bij de Albert Heijn-winkels in de buurt: Korvelplein 191 en Jan Heijnstraat 10 (XL).