TILBURG - Zwembad Reeshof viert het 25-jarig jubileum. Oktober staat in het teken van leuke cadeaus en extra activiteiten voor bezoekers. T/m 31 oktober zijn er iedere week leuke dingen te doen.


Het is een uitgestelde verjaardag. Want eigenlijk was oktober 2020 de 25e verjaardag. Maar door de coronamaatregelen kon de verjaardag niet gevierd worden. Hieronder de activiteiten die in oktober in het zwembad georganiseerd worden.

T/m 10 oktober: Sport & Zwemmen

Op vertoon van een badenkaart ontvangen bezoekers na het banenzwemmen een badmuts cadeau. Na deelname aan de aqua-vitaal lessen kan ontbeten worden in Grand Café Reeshof. Let op: voor toegang tot de horeca is een coronatoegangsbewijs nodig. Op 10 oktober zijn er van 11 tot 14 uur demo’s door sportschool Sportpiazza in de sporthal. Iedereen is welkom om mee te doen.

11 t/m 17 oktober: Aqua-sportfestiviteiten

In deze week krijgen bezoekers na deelname aan een aqua-fitness les een gratis smoothie. Op maandag 11 oktober en woensdag 13 oktober zijn de aqua-bootcamplessen grootser en spectaculairder. De lessen worden aangevuld met extra toffe elementen. Zondag 17 oktober wordt er in samenwerking met Dwars Crossfit een Crossfit Aqua-Bootcamp georganiseerd. Inschrijven voor deze activiteit kan via webshopreeshof.sportintilburg.nl (18+ jaar en zwemvaardig).

18 t/m 24 oktober: Baby-/Peuterfestiviteiten

Deze week is er een verrassing voor alle baby’s en peuters. Verder is er op zaterdag 23 oktober en zondag 23 oktober na het baby- en peuterzwemmen een demo van De Baby Spa.

25 t/m 31 oktober (herfstvakantie): Recreatieve feestweek

In de herfstvakantie zijn er in de sporthal en in het zwembad diverse activiteiten voor de jeugd. Zo staan er doordeweeks springkussens en spellen in de sporthal en zijn sportverenigingen ook aanwezig met diverse activiteiten, evenals Buurtsport. In het zwembad worden er diverse workshops gegeven.

Op vrijdagavond 29 oktober sluit zwembad Reeshof de jubileummaand feestelijk af met discozwemmen voor de jeugd. DJ Suranga is van 19 tot 21.30 uur aanwezig om er samen met de kinderen een spectaculair feest van te maken. Reserveer vooraf een kaartje via webshopreeshof.sportintilburg.nl.