TILBURG - Op 23 en 24 september is de binnenstad van Tilburg het toneel voor de Tilburg Ten Miles. Zaterdag 23 september staat in het teken van de wandeltochten. Op zondag 24 september de hardloopnummers. Veel straten in de binnenstad zijn dit weekend afgesloten.


    Tijdens de Tilburg Ten Miles zijn er verschillende afsluitingen rondom het parcours. De organisatie adviseert deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Station Tilburg is uitstekend bereikbaar en vanaf hier kunt u lopend de start en finish bereiken. Houd er rekening mee dat er wegen zijn afgesloten en dat het druk zal zijn in de stad. Op de site tilburgtenmiles.nl staat meer info over de verschillende parcoursen en de bereikbaarheid (onderaan bij het kopje 'bereikbaarheid').

    Diverse loopnummers

    Op zaterdag 23 september kunnen wandelaars 5, 10 of 15 Europese mijlen lopen. Op die dag is ook de Tilburg Ten Miles Wandeltocht. Zondag 24 september lopen de hardlopers door de binnenstad. O.a. de Kids run (800 meter), de Family Run (1,6 kilometer), de 10 kilometer en als afsluiter de Ten Miles. Meer info over alle loopnummers op tilburgtenmiles.nl.