TILBURG - Op zaterdag 28 oktober vieren we de officiële opening van de vernieuwde Stadswinkel aan het Koningsplein. Iedereen is van harte welkom tijdens de open dag vanaf 12:30 uur tot 16:30 uur. Er is een programma met onder andere rondleidingen, dans en film.


Burgemeester Weterings opent de Stadswinkel officieel om 13:00 uur. Loop langs de markt op het Koningsplein via de ballonnenboog naar de ingang en ontdek met welke vragen de gemeente kan helpen en welke producten en diensten er zijn.

Aanmeldformulier rondleiding Stadswinkel

MELD U AAN VOOR DE RONDLEIDING

Er is nog meer te zien en te doen, zo wordt de documentaire ‘100 jaar Piushaven’ vertoond. Of loop mee met een rondleiding door het gebouw en neem een kijkje achter de schermen. Aanmelden voor een rondleiding kan via het aanmeldformulier.

Diensten van de gemeente

Inmiddels is de voormalige bibliotheek al twee maanden in bedrijf. In de Stadswinkel komen verschillende diensten van de gemeente samen die eerder verdeeld zaten over zes gebouwen door de stad. Zo is de stadswinkel dé plek voor alle vragen van inwoners over diensten, producten en informatie van de gemeente. Denk aan een nieuw paspoort, huwelijk, geboorteaangifte, een uitkering of hulp bij werk en geldzorgen. Tijdens de open dag worden alle diensten uitgelicht en worden alle vragen over de producten van de gemeente beantwoord.