TILBURG - De ambities in de binnenstad zijn groot. Om na te denken over de ontwikkelingen voor de komende 5 tot 10 jaar werkt de gemeente samen met ondernemers en bewoners aan de Agenda Binnenstad. Inwoners worden uitgenodigd om mee te denken over de toekomst tijdens een online bijeenkomst op 30 juni.


De bijeenkomst is tussen 19:30 en 21:30 uur. Samen met de inwoners wil de gemeente nadenken wat nodig is om de binnenstad een prettige plek te laten zijn om te wonen, te werken en te bezoeken? Meer info over de onderwerpen die op deze avond aan bod komen, staat op agendabinnenstadtilburg.nl. Op deze site ook een link om aan te melden voor deze bijeenkomst. Na aanmelding krijg je uiterlijk 29 juni een link om aan de bijeenkomst deel te nemen.

Doorpakken

Op 21 april 2021 was ook een bijeenkomst, waarbij veel goede ideeën zijn ingebracht. Nu is het tijd om door te pakken. Daar betrekt de gemeente de inwoners graag bij. Welke concrete activiteiten gaan we op de agenda zetten voor de komende 10 jaar? Denk daarover mee met de gemeente.