TILBURG - Meerdere personen overvielen donderdagmorgen een woning. Eén bewoner raakte daarbij gewond. Later hielden we twee verdachten aan. Een uitgebreid onderzoek is gestart.


Op donderdag 31 maart 2022 om 4.10 uur meldt de bewoner van een woning aan de Zuringhof dat zijn gezin is overvallen door meerdere personen. Hij is daarbij gewond geraakt, de daders zijn gevlucht.

Aangifte

Onmiddellijk gaan meerdere politie-eenheden die kant op. In de woning treffen de agenten een gewonde bewoner maar vooral een heel geschrokken gezin. De buit is nog onbekend. De aangifte wordt opgenomen en personeel van een ambulance kijkt naar de verwondingen van het slachtoffer.

Aanhouding

Ondertussen is er een zoektocht gaande naar de verdachten. Korte tijd later houden we twee mogelijke verdachten aan. Een rechercheteam is een onderzoek gestart. Er zijn nog veel vragen en weinig antwoorden. In het belang van het onderzoek is de informatie die we naar buiten brengen beperkt. Een dringende oproep aan getuigen of informatie over de daders, bent u dat of heeft u dat meld dit dan zo spoedig mogelijk