TILBURG - Een 73-jarige bewoonster aan de Schoolstraat is maandagavond 13 september 2021 overvallen. Een dader drong de woning binnen en verwondde de vrouw. De politie heeft in de omgeving nog gezocht naar de dader, maar niemand meer aangetroffen.

De politie kreeg rond 22.00 uur een melding dat er een overval had plaats gevonden op een woning aan de Schoolstraat. De bewoonster vertelde dat de dader aanbelde met een smoes. De vrouw deed open en meteen stormde de verdachte naar binnen.

De dader heeft de woning flink overhoop gehaald en hierbij zijn goederen buit gemaakt. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoek.

Signalement
De vrouw kon een signalement van de dader geven. Het zou gaan om een man met getinte huidskleur, tussen de 35 en 40 jaar oud. Hij droeg blauwe bovenkleding en praatte Nederlands.

Getuigenoproep
Heeft u gisterenavond of vannacht iets gezien in de omgeving van de Schoolstraat of beschikt u over relevante camerabeelden? Dan komt de politie graag met u in contact. U kunt met de politie bellen via 0900 8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.