TILBURG - Een 35-jarige vrouw is in een woning aan de Bisschop Godschalkstraat om het leven gekomen bij een steekincident. Het gaat om de bewoonster. Een 29-jarige Tilburger is door de politie ter plaatse als verdachte aangehouden. Hij werd naar een ziekenhuis gebracht omdat hij verwondingen had. De recherche stelt een onderzoek in naar de toedracht.

De politie kreeg dinsdag 18 oktober 2022 omstreeks 11.00 uur een melding van een man dat er een levensdelict had plaats gevonden in een woning aan de Bisschop Godschalkstraat. Agenten zagen voor de woning een man staan. Bij verder onderzoek werd in het pand het levenloze lichaam van een vrouw aangetroffen.

Aaanhouding
De man die voor de woning stond en vermoedelijk ook de melder is, werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de vrouw. Hij werd vanwege verwondingen met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Medewerkers van Forensische Opsporing stellen een uitgebreid sporenonderzoek in. Rechercheurs doen buurtonderzoek en verhoren vele getuigen.