KAATSHEUVEL - Een 51-jarige Tilburgse is vrijdag 28 mei 2021 omstreeks 19.15 uur met verwondingen aan de Horst aangetroffen. Ze vertelde dat ze door haar ex-vriend mishandeld was. Hierna had hij haar uit de auto gezet. De politie heeft de verdachte na een zoekactie in een woning in Tilburg in de wijk Goirke aangehouden.


De politie kreeg een vrijdagavond een melding dat een vrouw aan de Horst nabij het hotel een vrouw met een bebloed gezicht op de grond zou zitten. Rondom het slachtoffer stonden enkele getuigen. De vrouw was uit een rode auto gezet, waarna de bestuurder was weggereden. Het slachtoffer verklaarde dat ze in de auto door haar ex-vriend was mishandeld. Ze werd voor behandeling met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hierop zijn agenten naar Tilburg gereden om de verdachte te zoeken. De auto werd aangetroffen nabij de woning van zijn huidige vriendin, waarna hij daar met een machtiging werd aangehouden.

Het gezicht van het slachtoffer was bont en blauw, haar ogen waren opgezwollen en ze heeft enkele zwellingen. Ze mocht rond middernacht het ziekenhuis weer verlaten.