TILBURG - Een 74-jarige vrouw is dinsdagmiddag 5 oktober slachtoffer geworden van een brutale gewapende overval in haar woning.

De overvaller belde omstreeks 17.45 uur bij de woning aan de Hopweg aan. Toen mevrouw de deur opende drong de man naar binnen en duwde de vrouw waardoor zij viel. Hij dreigde daarbij met een klein op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De dader is weggevlucht. De vrouw heeft hulp gezocht bij haar buren en de politie is gewaarschuwd. Bij de overval is de telefoon van het slachtoffer weggenomen.

Signalement
Agenten hebben direct in de omgeving gezocht naar de dader maar helaas is hij niet aangetroffen. Wel is de gestolen telefoon teruggevonden. Ook is de hulp van publiek ingeroepen via een Burgernet melding met hierin het signalement van de dader. Het gaat om een grote blanke man van ongeveer 20 jaar met zwart haar. Hij droeg een blauw jasje en vermoedelijk een blauwe broek. Weet u wie deze man is? Laat het de politie weten via 0900-884. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. U kunt ook een tipformulier invullen.