UDENHOUT - De politie heeft zondagmiddag op de Stokhasseltlaan in Tilburg drie Tilburgers (32, 36 en 56-jaar) aangehouden ter zake huisvredebreuk en mishandeling. De 32-jarige verdachte was met zijn broer en vader spullen gaan halen bij zijn ex-vriendin in Udenhout. Ze waren haar woning binnen gedrongen waarbij zij zou zijn mishandeld.


De politie kreeg zondag 12 juli 2020 omstreeks 15.00 uur een melding dat in een woning in Udenhout een vechtpartij gaande was waarbij ook een gewonde was gevallen. Kort daarna werd gemeld dat de drie daders in een auto met aanhangwagen met daarop huisraad waren weggereden. Agenten zagen de bedoelde auto in tegen gestelde richting rijden op de Houtsestraat in Udenhout. De dienders keerden en gaven het voertuig ter hoogte van de Stokhasseltlaan in Tilburg een stopteken. Daar werd aan voldaan. De drie inzittenden werden aangehouden.

Aangifte

Het slachtoffer deed aangifte. Ze verklaarde dat haar ex vriend over de poort was geklommen en de achterdeur had opengeschopt omdat zij niet opendeed. Hierna liep hij door naar de voordeur waar hij zijn oudere broer en zijn vader binnen liet. Ze zag dat ze de TV, lampen, stoelen en een tafel mee naar buiten namen en op een aanhanger legden. Ze werd daarna door haar ex-vriend en zijn vader mishandeld. Ze werd door hen in het gezicht en op haar borst geslagen en door haar ex terwijl zij op de grond lag ook nog geschopt. Ze moest voor controle met een ambulance naar het ziekenhuis. Een verwonding in een van haar wenkbrauwen moest worden gehecht, ook liep ze een pijnlijke rechterknie op een heeft ze veel hoofdpijn. De drie verdachten zijn in verzekering gesteld.