TILBURG - Twee jongemannen zijn zaterdagavond 7 augustus in de Heuvelstraat door een nog onbekende man bedreigd met een vuurwapen. Tijdens een woordenwisseling pakte de man het wapen en dreigden hen iets aan te doen.


De twee mannen liepen even na 23.00 uur door de Heuvelstraat, toen een onbekende fietser iets naar hen riep. Hierop reageerde het tweetal, waarna de fietser nogmaals langs hen reed. Dit keer toonde hij een vuurwapen en riep dat het tweetal moest oppassen, omdat hen anders door hun hoofd zou schieten. De mannen renden direct weg en vluchtten een café in. Hier werd de politie gebeld. De twee slachtoffers deden aangifte. De politie doet onderzoek naar de fietser.

Heeft u iets gezien?

Volgens de slachtoffers had de dader een blanke huidskleur, droeg hij een donkere jas, een donkere (trainings)broek, een zwarte pet en een zwarte sjaal voor zijn mond en neus. Hij sprak accentloos Nederlands en reed op een herenfiets. De politie is op zoek naar mensen die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Belt u liever anoniem, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000). Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2021210362.