TILBURG - Een bewoonster van de Van Anrooylaan werd dinsdagavond 30 juni door een nog onbekende man gestoken. Het slachtoffer werd met meerdere verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Er is nog niemand aangehouden.


Bij de bewoonster stond rond 19.45 uur een man voor de deur. Hij vertelde de vrouw dat hij post voor haar had. Toen de vrouw de deur dicht wilde doen, haalde de man ineens uit met een voorwerp. Hierdoor liep zij meerdere verwondingen op. De dader verdween, waarna de politie werd gebeld. De vrouw werd naar het ziekenhuis gebracht, waar zij aan haar verwondingen werd geopereerd. De politie deed direct in de omgeving onderzoek, waarbij onder andere de recherche werd ingezet en een buurtonderzoek werd gehouden.

Heeft u meer informatie?

Het slachtoffer vertelde de agenten dat de dader een blanke, dunne man was van rond de 30-35 jaar. Hij had kort, donkerbruin haar en droeg een blauw mondkapje en blauwe latex handschoenen. Ook droeg hij een donkerblauwe jas, met op de borst een lichtblauwe horizontale band met in het midden een witte horizontale rits, en een zwarte broek. Ook sprak hij goed Nederlands. De politie is op zoek naar mensen die meer over dit incident weten. Heeft u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Belt u liever anoniem, bel dan 0800-7000.