TILBURG - In ieder geval twee mannen hebben vanmorgen een vrouw in haar woning overvallen in de Predikherenlaan. We zoeken getuigen.

Op donderdag 4 maart 2021 om 8.00 uur kwam de melding binnen bij het Operationeel Centrum. Een familielid van de vrouw belde ons dat de overval was geweest. Toen bleek wel dat de overval zeker een uur eerder al gebeurd was. Agenten gingen ter plaatse en namen de aangeefster, die niet gewond maar wel zeer geschrokken was, mee naar het bureau om met hulp van een tolk de aangifte op te nemen.

Onderzoek

Een onderzoek werd opgestart. Forensische rechercheurs hebben de woning onderzocht. De aangifte werd opgenomen waaruit naar voren kwam dat de overval gebeurd moet zijn tussen ongeveer 6.00 uur en 8.00 uur. Twee mannen belden aan, op het moment dat de vrouw open deed werd ze haar woning ingeduwd en bedreigd met mogelijk een wapen. De mannen eisten geld en doorzochten de woning. Ze zijn met een onbekende buit weggegaan.

Getuigenoproep

Ook tussen 6.00 uur en 8.00 uur was er een melding geweest uit de omgeving van de Predikherenlaan. Een getuige had twee mannen zien rennen. Het is natuurlijk goed mogelijk dat dit de daders zijn geweest van de overval. Zo niet dan zijn het misschien goede getuigen zijn die ons kunnen helpen. We willen graag in contact komen met mensen die tussen 6 .00 uur en 8.00 uur in de omgeving van Predikherenlaan buiten geweest zijn. Of mensen die misschien camerabeelden hebben van de openbare weg waar iemand op te zien is tussen die tijdstippen.

Heeft u tips of beelden, meld dit dan:
- via de banner onder dit bericht
- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M
- anoniem via 0900-8844, niet uw naam zeggen en meteen vragen naar TCI (Team Criminele Inlichtingen)