TILBURG - Een 24-jarige jongeman gaat op 25 september 2021 met vrienden naar de voetvalwedstrijd Willem II – PSV (2-1). Na de wedstrijd fietst hij met zijn twee vrienden naar de stad om de overwinning te vieren. Maar bij het treffen van een groepje jongens gaat het gruwelijk mis. Een dag later wordt hij wakker in het ziekenhuis. De politie zit nog altijd achter de daders aan en vraagt daarbij in de uitzending van Bureau Brabant op maandag 11 april uw hulp.


Zware mishandeling na voetbalwedstrijd Willem II - PSV

Na de wedstrijd fietsen drie vrienden naar de stad om de overwinning te vieren. Op het Korvelplein worden zij aangesproken door een groepje jongens. Ze proberen het te negeren, maar later fietst de 24-jarige jongeman er toch naar toe. Dan gaat het gruwelijk mis. Hij wordt een dag later wakker in het ziekenhuis met vijf hechtingen in zijn achterhoofd, een gekneusde kaak en blijvend hersenletsel. Hij herinnert zich niets meer. Met verschillende aanknopingspunten naar de daders schakelen we de hulp van de kijker in.

Woninginbraak in Dongen
In diezelfde uitzending vragen wij ook uw hulp bij het oplossen van een woninginbraak in Dongen. Bij een huis aan de Geer proberen inbrekers middenin de nacht binnen te komen. Maar de bewoners zijn lichte slapers en horen de mannen rond het huis sluipen. De daders staan op beeld!

Overvallen in Eindhoven en een pinfraudeur in Geldrop
Voor de politie-eenheid Oost-Brabant vragen wij uw hulp bij het vinden van overvallers die het in Eindhoven hadden voorzien op supermarkten. En een man die met een gestolen pas pint in Geldrop. Ook zij zijn vastgelegd op camera.

Uitzendingen
Maandagavond om 18.15 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant te zien bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.15 uur.