TILBURG - Een 28-jarig slachtoffer uit Dordrecht is zondagnacht 16 mei 2021 mishandeld door vier personen. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis, de vier mannen zijn aangehouden.


Het slachtoffer veroorzaakte zaterdagavond en zondagnacht al diverse keren overlast, waarvoor meerdere keren de politie is gebeld. De politie is ook meerdere keren ter plaatse geweest om de man, die vermoedelijk psychische hulp nodig heeft, aan te spreken op zijn gedrag.

Rond 2.40 uur kwam er via cameratoezicht echter een melding binnen dat een man door vier personen mishandeld zou worden aan de Besterdring. Agenten zijn snel ter plaatse en zien dat het om de man gaat die eerder overlast veroorzaakte. Volgens een van de vier mannen zou het slachtoffer hen bedreigd hebben, waarna de verdachten de man slaan en schoppen. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis, de vier mannen (25, 21, 25, 52 jaar) uit Tilburg zijn aangehouden en meegenomen naar het cellencomplex. Uit onderzoek en camerabeelden moet blijken wat er precies is voorgevallen.