TILBURG - De verdachte van een steekpartij aan de Dirigentenlaan in Tilburg heeft zich zaterdag in de vroege avond bij de politie gemeld. De politie was hem op het spoor op basis van getuigenverklaringen.


Zaterdag 26 juni rond het middaguur kreeg de politie een melding dat er iemand ernstig gewond was in een woning aan de Dirigentenlaan in Tilburg. Eenmaal ter plaatse bleek dat de 29 jarige bewoner van het betreffende pand steekwonden had. Het slachtoffer werd ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht. In de woning waren op het moment dat de politie arriveerde meerdere personen aanwezig. Zij konden de politie informatie verschaffen over de identiteit van de vermoedelijke dader die inmiddels de benen had genomen. Nadat de politie die middag contact met hem had gezocht, meldde de verdachte (25) zich in de vroege avond op een politiebureau. Ook hij bleek verwondingen te hebben en na zijn aanhouding werd hij voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

De komende dagen probeert de politie door middel van verklaringen duidelijk te krijgen wat er zich zaterdag in de Dirigentenlaan precies heeft afgespeeld.