TILBURG - Uit drie flats aan de Reinevaarstraat zijn tussen vrijdag 31 december 2021 en zaterdag 1 januari 2022 de accu’s van maar liefst 15 scootmobielen gestolen. De politie doet onderzoek naar de diefstallen en roept getuigen op zich te melden.

In iedere flat zijn er meerdere diefstallen gepleegd. Zowel uit de afgesloten bergingen als op de overige verdiepingen. De dader(s) heeft/hebben bij de afgesloten bergingen een ruit vernield om toegang te krijgen. Iedere scootmobiel was voorzien van twee accu’s, wat het totaal op 30 gestolen accu’s brengt. Gedupeerden zijn gevraagd aangifte te doen. Sommigen hebben dit al gedaan. De politie doet onderzoek naar de dader(s). Onderdelen hiervan zijn het houden van een buurtonderzoek en, indien aanwezig, het bekijken van camerabeelden.

Heeft u iets gezien of heeft u informatie?

Bent u getuige geweest van deze diefstallen of heeft u meer informatie over de dader(s)? Heeft u misschien camerabeelden? Bel dan met ons via 0900-8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000).