TILBURG - Twee 18-jarige jongemannen uit Udenhout zijn afgelopen nacht op de Sweelincklaan door drie jongens aangevallen. Een van hen werd daarbij mishandeld en moest vanwege een hoofdwond met de ambulance naar het ziekenhuis. Bovendien werd door het drietal zijn fiets gestolen. De politie is op zoek naar getuigen.


De slachtoffers fietsten zondag 10 oktober 2021 omstreeks 01.45 uur langs het kanaal via de Jac van Vollenhovenstraat naar de Sweelincklaan. Ze zagen voor zich drie personen, twee fietsend en één lopend. Op het moment dat zij hen passeerden werden de aangevers door het drietal aangevallen. Ze kregen klappen en belandden op de grond. De daders sloegen daarna met een fiets van een van de slachtoffers op de vlucht. De eigenaar daarvan liep zodanige verwondingen op dat hij met een ambulance voor behandeling naar het ziekenhuis werd vervoerd. Hij had een bloedende hoofdwond, een dikke lip en last van zijn knie. De politie heeft in de omgeving nog tevergeefs gezocht naar de drie daders. Het zou gaan om drie jongens met een getint uiterlijk.

Oproep
De politie van het team Groene Beemden is op zoek naar getuigen van het incident. Heeft u iets gezien van deze gewelddadige diefstal bel dan 0900-8844, anoniem mag ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.