TILBURG - Afgelopen nacht zijn twee personen op straat beroofd van een horloge. De politie doet onderzoek naar beide incidenten. Mogelijk gaat het om dezelfde dader(s). Bent u getuige geweest? Geef uw informatie dan door aan de politie.


Rond 02.10 worden een man en vrouw op de Piusstraat in het Engels aangesproken door een man die hen vraagt om een foto van hem te maken. De vrouw maakt de foto en daarna constateert de man dat zijn horloge weg is. Slachtoffer rent nog tevergeefs achter de verdachte aan. Ook gewaarschuwde agenten kijken in de omgeving nog naar de dader uit.

Tweede melding
Dan komt rond 03.40 uur opnieuw een melding binnen van een beroving. Dit maal op de Heuvelring. Ook daar wordt het slachtoffer door een man in het Engels gevraagd om een foto te maken. Wanneer de man weg is, komt slachtoffer er achter dat zijn horloge van zijn pols is ontvreemd. Slachtoffer verklaart dat er bij de dader nog twee mannen aanwezig waren.

Tips?
De politie doet verder onderzoek naar de berovingen. Heeft u informatie over de berovingen en de dader(s), neem dan contact op met de politie. De politie is via 0900-8844 bereikbaar. U kunt tips ook via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006.