TILBURG - De politie heeft een 26-jarige Tilburger aangehouden voor poging doodslag, Hij zou een 42-jarige man hebben geslagen en toen deze eenmaal op de grond lang een aantal keer tegen het hoofd aan hebben getrapt. Dat gebeurde in de nacht van zaterdag 11 maart op zondag 12 maart.


Rond 05.00 uur kregen agenten de melding dat er op camerabeeld van de gemeente te zien zou zijn dat een man mishandeld werd. Op de heftige beelden is te zien dat het slachtoffer hard in zijn gezicht wordt geslagen. Hij valt daardoor tegen de rand van een perkje op de Heuvel en vervolgens op de grond. De verdachte trapt daarna meerdere keren op het gezicht en tegen het hoofd van het slachtoffer.

De verdachte loopt hierna weg, om vervolgens nog een keer aan te komen stormen en weer een paar trappen te geven tegen het hoofd. Agenten zijn snel ter plaatse en houden de 26-jarige man uit Tilburg aan. Hij zit vast voor poging doodslag of zware mishandeling. Het slachtoffer, een 42-jarige man uit Polen, is naar het ziekenhuis gebracht.