TILBURG - Na een gewapende overval op een cafetaria aan de Ringbaan West hebben agenten vrijdagochtend 9 april 2021 al snel twee verdachten aangehouden. Ook is er zicht op nog twee verdachten.


Rond 11.30 uur ontving de meldkamer een melding van een overval waarbij meerdere personen onder dreiging van een mes de kassalade meegenomen zouden hebben. Agenten waren erg snel ter plaatse en hebben in de omgeving van de Ringbaan West al snel twee verdachten aangehouden. De twee verdachten, twee jongens van 14 jaar uit Utrecht, zijn aangehouden en meegenomen naar het politiecellencomplex.

Uit onderzoek is duidelijk geworden dat er mogelijk nog een derde en vierde jongen bij aanwezig zouden zijn. Het onderzoek naar deze verdachten en het incident loopt nog voort.

Getuigenoproep
De politie is nog op zoek naar getuigen van dit incident. Heeft u iets gezien op de Ringbaan West of in de omgeving. Of weet u waar de overige twee verdachten naartoe zijn gegaan? Meld dit dan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.