TILBURG - Op zondag 14 maart 2021 komt een bewoonster rond 15.30 thuis bij haar woning aan de Buurmalsenlaan in Tilburg. Ze schrikt zich rot als ze merkt dat er twee inbrekers in huis zijn. De twee daders rennen langs de vrouw de trap af en vluchten het huis uit. Hierbij raakt zij gewond aan haar pols.

De vrouw is nog maar net binnen of ze hoort gestommel. Meteen komen de inbrekers langs rennen. De mannen rennen buiten de trap van het appartement af, de hoek om de Buurmalsenlaan in richting de Beuningstraat. Terwijl de mannen nog door de straat rennen, is er nog grote paniek. Kennelijk zijn de inbrekers ook nogal nerveus, want een van de twee trekt zijn jas uit en gooit ‘m op de grond. De politie onderzoekt hem uiteraard op sporen, hopelijk gaan die nog in de richting van de daders wijzen.

We zoeken twee mannen. Eerst de man langs die zijn jas weggooide. Hij is blank, zo’n 1.85m en blond. Hij is een jaar of 25 en heeft lichtkleurige ogen. Hij draagt een soort trainingspak. De tweede inbreker komt er achter aan rennen. Hij is blank, ongeveer 1.80m, wat slank van postuur, heeft donker haar en een puntige neus.

Als u denkt een of beide inbrekers te herkennen, laat het dan weten! Een van de daders gooide op zijn vlucht zijn jas weg. Zegt deze jas u iets? En in het appartement lieten ze dit mes achter. Misschien zegt dit mes u ook iets.

Geef uw tips door via de opsporingstiplijn op 0800 6070. Zonder uw naam te zeggen iets doorgeven kan ook! Bel dan met de M. lijn op 0800 7000. Of ga naar de website meldmisdaadanoniem.