TILBURG - Een supermarkt aan het Transvaalplein in dinsdag 10 november omstreeks 19.35 uur overvallen. Een nog onbekende dader bedreigde een kassamedewerker met een vuurwapen en maakte de inhoud van een kassalade buit.

De politie heeft in de omgeving nog tevergeefs gezocht naar de dader. Ook werd een burgernetbericht verstuurd met als tekst: Tilburg, Transvaalplein, politie zoekt man, donkere huidskleur, gewatteerde blauwe jas met capuchon, geel mondkapje, Aldi tas, NIET ZELF BENADEREN tips bel nu 112.

Oproep

De politie is op zoek naar getuigen van dit feit. Hebt u meer informatie? hebt u iets gezien of gehoord dat met dit incident te maken kan hebben? Dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Als u uw gegevens achterlaat neemt een van de politiemensen die deze zaak behandelt contact met u op. Geef het zaaknummer 2020-296781 graag door, dan weten de medewerkers van het servicecentrum direct over welke zaak het gaat.