TILBURG - De politie zoekt getuigen van de beschieting van een pand aan Gasthuisring in Tilburg. Het schietincident vond donderdag 10 maart rond 00:30 uur plaats. Iemand liep op het moment van schieten in de omgeving van het desbetreffende pand. Deze persoon kan een belangrijke getuige zijn en de politie komt dan ook graag met die persoon in contact.

De politie ontving zaterdag 12 maart een melding dat een pand aan de Gasthuisring in Tilburg mogelijk zou zijn beschoten. Onderzoek wees uit dat het pand inderdaad was beschoten en dat dit donderdag 10 maart rond 00:30 uur had plaatsgevonden. Op het moment dat het pand werd beschoten, liep ter hoogte van het desbetreffende pand een persoon op straat. Met deze persoon komt de politie graag in contact.

Getuigen gezocht
Liep jij donderdag 10 maart rond 00:30 uur in de Gasthuisring in Tilburg? Dan komt de politie graag met jou in contact. De politie komt ook graag in contact met mensen die mogelijk ook iets hebben gezien of met mensen die mogelijk meer informatie hebben over deze zaak. Contact kan worden opgenomen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Geef tijdens je gesprek aan dat je belt over zaaknummer: 2022063963.