TILBURG - Een 20-jarige man uit Tilburg werd maandagavond 15 januari rond middernacht op de Ringbaan-Noord door drie mannen beroofd. Onder bedreiging van een hamer werd hij gedwongen om zijn telefoon en horloge af te geven. De politie is een onderzoek gestart naar de drie daders.


Het slachtoffer liep rond 23.50 uur vanuit de sportschool naar zijn auto. Ineens werd hij aangesproken door een man, hij vroeg of hij mee wilde lopen. Ineens kwam er een tweede man bij staan. Nu werd hij gedwongen om mee te lopen naar een nabijgelegen steeg. Eenmaal in de steeg kwam er een derde man bij. Hij had een hamer in zijn handen en zwaaide steeds in de richting van de benen van het slachtoffer. Als het slachtoffer geen letsel wilde, moest hij zijn waardevolle spullen aan hen afgeven. Dit deed hij. Met een telefoon en horloge als buit rende het drietal de Ringbaan-Noord over en verdween uit het zicht.

Heeft u iets gezien?

De daders zouden allen rond de 20 jaar oud zijn en een lengte hebben van circa 1.80 meter lang. Ze hadden een getinte huidskleur en droegen zwarte kleding en zwarte schoenen. Twee van hen hadden een zwart skimasker op hun gezicht, de ander had een capuchon over zijn hoofd. Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u meer informatie over de daders? Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000). Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2024012563.