TILBURG - De recherche heeft achterhaald wie er als verdachte kan worden aangemerkt van het schietincident in een taxi in Tilburg in de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 mei jl. Het gaat om een 33-jarige Tilburger, een bekende van de politie. Hij is echter nog niet aangetroffen. De speurders zijn ook nog steeds op zoek naar getuigen van het incident, met name naar de twee andere passagiers die in de taxi zaten. Zij worden dringend opgeroepen om zich bij de Tilburgse politie te melden. Dit geldt ook mensen die meer weten over de huidige verblijfplaats van de verdachte


De taxichauffeur reed rond middernacht drie passagiers naar hun bestemming in Tilburg. In de omgeving van de Bredaseweg, schoot een van de passagiers met een vuurwapen in het dashboard. De hevig geschrokken chauffeur reed na het incident naar Oisterwijk, waar de politie werd gealarmeerd. Agenten troffen in het voertuig meerdere inslagen aan. De taxi is hierop in beslag genomen voor sporenonderzoek. Waarom er door de passagier werd geschoten is nog niet bekend. De politie doet hier onderzoek naar. Niemand raakte tijdens het schietincident gewond.

Oproep
Was u getuige van het schietincident in de taxi of weet u meer over de huidige verblijfplaats van de verdachte, de 33-jarige Winny G belt u dan met de politie via 0900-8844 U kunt ook bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.