TILBURG - Een coffeeshop aan de Gasthuisring is de afgelopen tijd het doelwit van meerdere aanslagen. Hoewel het onderzoek nog altijd in volle gang is, heeft de politie een aantal aanhoudingen verricht.


Het pand werd onder andere zaterdagavond 30 maart beschoten. Op dat moment was de zaak gesloten en raakte er niemand gewond. Afgelopen weekend hield de politie een 19-jarige man uit Amsterdam aan. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij deze beschieting. De verdachte zit in beperkingen en mag alleen contact hebben met zijn advocaat. Aanstaande woensdag wordt hij voorgeleid aan de rechter-commissaris. Ook een 15-jarige jongen uit Tilburg en een 16-jarige jongen uit Coevorden zitten vast voor hun betrokkenheid in dit onderzoek. Zij werden in de afgelopen weken aangehouden.

Beelden daders in Bureau Brabant

Maandagavond 22 april vraagt de politie opnieuw de hulp van de kijker in het onderzoek naar de verschillende aanslagen bij de coffeeshop. Ook dit keer staan de daders op beeld. Denkt u te weten wie de daders zijn? Kunt u iets zeggen over het waarom? Neem dan contact op! Tippen kan via 0800- 6070. Anoniem blijft u via M. op 0800-7000.