TILBURG - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling, die zaterdagavond 29 januari 2022 omstreeks 20.00 uur plaatsvond op het Stadhuisplein. Een 23-jarige Tilburger is daar, ter hoogte van de onderdoorgang, door drie nog onbekende mannen mishandeld. Hij raakte daarbij gewond en moest per ambulance naar een ziekenhuis worden gebracht.

De mannen liepen daarna door en staken even verderop het Stadhuisplein over om de Bisschop Zwijssenstraat in te lopen. Politiemensen hebben in de omgeving nog gezocht naar het drietal, maar hebben de mannen helaas niet meer aangetroffen.

Getuigenoproep
De politie zet het onderzoek naar de identiteit van het drietal voort en roept daarbij de hulp in van het publiek. Hebt u zaterdagavond 29 januari tussen 20.00 en 21.00 uur iets verdachts gezien op of nabij het Stadhuisplein, was u getuige van het incident, heeft u camerabeelden of andere informatie die de politie kan helpen bij haar onderzoek, neemt u dan alstublieft contact met ons op via 0900-8844 (en vermeld daarbij zaaknummer 2022026033).