TILBURG - De politie waarschuwt hondeneigenaren voor vergiftigde worst. Sinds eind december 2021 zijn er helaas vier honden overleden door vergiftiging. Vanochtend is er vergiftigde worst aangetroffen in het parkje naast het Von Weberpad in Tilburg-Nood. Ziet u iemand worst neerleggen of treft u worst aan in de wijk De Lijnse Hoek; neem dan contact op met de politie.

De politie ontving meerdere meldingen dat er honden zijn vergiftigd nadat zij een wandeling hadden gemaakt over groenstroken in de wijk De Lijnse Hoek in Tilburg-Noord. Ook vandaag, vrijdag 14 januari, ontvingen we een melding dat er een hond vergiftigd zou zijn. In het parkje naast het Von Weberpad is vandaag vergiftigde worst aangetroffen. De politie waarschuwt daarom hondeneigenaren extra alert te zijn tijdens het wandelen met de hond in de omgeving van het Von Weberpad, de Eccardstraat en de Bachlaan.

Advies
Ben extra alert als u met uw hond gaat wandelen. Houd de hond aangelijnd en let goed op dat de hond niets eet.

Melden
Ziet u nou een verdachte situatie? Dat bijvoorbeeld iemand worst neerlegt of treft u worst aan? Neem dan contact op met de politie via 0900 8844.