TILBURG - Agenten hebben donderdag 12 november controles gehouden op en rond het industrieterrein Loven. Agenten van Team Groene Beemden werkten daarbij samen met collega´s van de Landelijke Eenheid en de Douane.


De controles richtten zich op ondermijnende criminaliteit en transport. Daarbij werden veel voertuigen gecontroleerd. Er werden voor verschillende verkeersovertredingen bekeuringen uitgeschreven (bellen achter het stuur, te donker getinte ramen auto, geen rijbewijs kunnen tonen). Verder werden er enkele openstaande boetes geïnd, onder andere bij iemand die nog bijna 5000 euro moest betalen.

Buitengebied
Ook controleerde de politie een bedrijfspand op het industrieterrein. Dit leverde echter niks op. Naast de controles op het industrieterrein waren agenten ook zichtbaar aanwezig in het omliggende buitengebied. Daarbij waren de aandachtspunten mobiel banditisme en ondermijning. Ook hier werden verschillende bestuurders gecontroleerd en hadden de agenten extra aandacht voor onder andere boerenschuren en andere locaties die mogelijk voor criminelen bruikbaar zijn.