TILBURG - Twee minderjarige overvallers zijn zondagavond snel opgepakt. Getuigen brachten de politie op het spoor van de gevluchte verdachten.

Op zondag 17 augustus 2020 om 18.45 uur kwam de melding binnen bij het Operationeel Centrum in Bergen op Zoom van een overval op een pizzabezorgfiliaal aan de Thomas van Aquinostraat in Tilburg. Twee jongens waren met messen binnen gekomen en eisten geld. Binnen enkele seconden stonden ze weer buiten met een onbekend (klein) geldbedrag.

Het tweetal vluchtte. Meerdere politie-eenheden werden naar het filiaal en naar de omgeving gezonden om te proberen deze daders op heterdaad aan te houden. Ondertussen meldden zich verschillende getuigen. Die getuigen gaven duidelijke signalementen van de twee daders. Dankzij die getuigen wisten de agenten binnen 15 minuten twee jongens aan te houden die aan het signalement voldeden. De twee jongens van 15 en 17 jaar uit Boxtel en Tilburg zijn voor de nacht ingesloten aan het bureau. De recherche gaat de zaak maandag verder onderzoeken. Speciale dank voor de getuigen die hun informatie snel doorgaven aan de politie.