FIJNAART/TILBURG - Veel daders houden er geen rekening mee. Met de impact van hun handelen op een slachtoffer. Het kan mensen zo diep en hard raken, dat ze er weken, maanden en soms zelfs jaren last van blijven houden. Van een gebeurtenis die snel lijkt te gaan, maar die eigenlijk heel lang duurt. Dit overkwam ook een medewerkster van een tankstation in Fijnaart. Tijdens haar werk komen er overvallers binnen. Terwijl ze doodsangsten uitstaat, dreigen ze haar ook neer te steken. Maandagavond 23 mei staan we in de uitzending van Bureau Brabant stil bij deze overval en tonen wij beelden van de daders. Hiernaast vragen wij ook uw hulp bij het oplossen van andere zaken.

Overval op tankstation in Fijnaart
Op vrijdagavond 18 februari om ongeveer 21.10 uur wordt het Shell tankstation aan de Parallelweg door twee mannen overvallen. Een van de mannen bedreigd de medewerkster met een groot keukenmes. Ze bedreigen de medewerkster met een mes en ze moet de kassa open maken. De daders graaien wat ze pakken kunnen uit de kassa. Alles gaat in een tas die ze bij zich hebben. Ze grissen nog wat sigaretten mee, en weg zijn ze dan. Maar ze zijn vastgelegd op beeld. Help deze daders te vinden.

Woninginbraak en autodiefstal in Tilburg
De bewoners van een woning aan de Grevelingen kregen een hele vervelende verrassing kregen toen ze terugkwamen van vakantie. Er was namelijk in hun huis ingebroken. De dader is waarschijnlijk het dak op geklommen en gooide toen een baksteen door de ruit van de badkamer. Uiteindelijk wordt de Range Rover Evoque meegenomen. Een paar dagen later wordt hij in Tilburg weer teruggevonden De bewoners hebben camera’s bij hun huis hangen en die hebben de dader vastgelegd. Ook de dader hij had in de gaten dat hij gefilmd werd, want hij heeft zelfs de harde schijf met de beelden in een gootsteen met water gegooid. Tevergeefs, want de beelden zijn nog steeds te zien. We tonen ze in de uitzending!

Uitzendingen
Maandagavond om 18.15 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.15 uur.