GOIRLE - Een medewerker van een tankstation aan de Hoge Wal in Goirle is woensdagavond gewond geraakt toen hij benzinedieven probeerde tegen te houden. Hij werd een stuk meegetrokken door de auto van de verdachten.


Op woensdag 22 december 2021 om 17.30 uur zagen meerdere getuigen het incident. Twee verdachten hadden getankt zonder te betalen. De tankstation medewerker was naar buiten gelopen en sprak de twee mannen aan die in de auto stapten en weg wilden rijden. Hij probeerde de auto tegen te houden door die vast te pakken. De bestuurder gaf gas en het slachtoffer rende hard mee. Toen de bestuurder nog meer gas gaf viel de medewerker op de grond en raakte gewond. Getuigen schoten te hulp en 112 werd meteen gebeld.

Auto aangetroffen

Ambulancemedewerkers ontfermden zich over het slachtoffer die naar het ziekenhuis is gebracht. De politie is direct een onderzoek gestart. Een gedeelte van het kenteken was bekend en werd via de woordvoerder op het social mediakanaal van de politie verspreid. Niet lang daarna belde een getuige die de auto had zien staan aan de Vogezenweide. De auto is in beslag genomen. Onderzoek naar de verdachten is in volle gang. Voor de getuigen van het incident is slachtofferzorg in kennis gesteld.