TILBURG - De eigenaar en een medewerker van een telefoonwinkel aan de Piusstraat in Tilburg zijn zaterdag 10 april jl. omstreeks 14.10 uur overvallen. Twee mannen kwamen de zaak binnen en bedreigden hen met een pistool en een mes. De overvallers dirigeerden de slachtoffers naar de kantoorruimte. Een van de daders sloeg vervolgens de glasplaat van de vitrinekast in de winkel kapot en haalde daar enkele mobiele telefoons uit. Hierna verlaten ze de winkel. De overval ging snel maar de impact op de medewerkers is er niet minder om

De overvallers kwamen vanuit de richting van de Piushaven en liepen via de Minderbroedersstraat naar de Piusstraat. na de overval gingen ze met hun tassen dezelfde richting weer in als ze vandaan kwamen.

Signalementen
De man met het mes is tussen de 20 en 30 jaar oud, draagt een zwarte jas met capuchon van het merk North Face en blauwe trainingsbroek met een witte streep aan de zijkant. De man met het pistool is even oud, en draag ook donkere kleding. Met de buit in de gele tassen gaan ze er weer vandoor.

1) Wie herkent één of beide overvallers?

2) Wie heeft informatie over deze overvallers?